Sopečný kámen na pizzu

Kód: 10302
Neohodnoceno
1 039 Kč 859 Kč bez DPH
Skladem exp. 1-4 dny

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Kámen vulkanického původu, z lávy sopky Etna.
  • Je ideální pro přípravu skutečné domácí pizzy.
  • Příprava pizzy nikdy nebyla tak snadná a bez stresu.
  • Kámen se skvěle hodí na letní zahradní párty a domácí setkání s přáteli.
  • Kámen na pizzu dobře funguje i na grilu a dodává pizze jemnou uzenou chuť.
  • Kámen je všestranný a multifunkční .
  • Na kameni můžete také péct chleba nebo smažit maso či ryby .
  • Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní, nepřilnavý povrch, není třeba přidávat žádný kuchyňský olej
  • Kámen je 100% originál, pochází - stejně jako lopatka - z Itálie.
  • Vyříznuté z lávy z Etny, aktivní sopky na Sicílii. 

Lávový kámen na pizzu a chleba

  • Rozměry kamene:  38 x 30 x 1,5 cm
  • Rozměry  lopatky 41,4 x 29,5 x 0,5 cm
  • Hmotnost: 5,1 kg
  • Doporučené mytí: ruční
  • Počet kusů v sadě: 2
  • Výroba kamene: kámen vulkanického původu z Etny
  • Provedení lopatky: březové dřevo
  • Země výroby: Itálie

Sopečný kámen je vyroben z materiálu, jehož hmota má zlomky různé tvrdosti. Při opracování se mohou na hranách a rozích objevit mírné ztráty, které však nemají vliv na použitelnost kamene.

JAK UDĚLAT PIZZU NA KÁMENI?

  1. Předehřejte troubu / sporák a kámen pomalu (tak, aby byl kámen horký) na 250-300 stupňů C.
  2. Těsto položte na horký kámen v troubě / troubě.
  3. Po 7-8 minutách je pizza hotová

Abyste mohli vyndat pizzu z pece, sada obsahuje speciální lopatu na dřevo, takže si nepopálíte ruce.

Recept na těsto na pizzu je základ. Proto s vámi sdílíme recept na těsto na pizzu, který jsme získali od samotných Italů.

Ingredience na dvě porce těsta:

  • Manitoba mouka - 200 g
  • Mouka 00 - 300 g
  • Voda při pokojové teplotě - 300 ml
  • Extra panenský olivový olej - 35 g
  • Sůl - 10 g
  • Čerstvé pivovarské kvasnice (nebo 1,5-2 g, jsou-li suché) 5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: