Sada japonských nožů z damašské oceli 7 ks
Kód: 12170Související produkty
Profesionální diamantová korunka o průměru 30mm se závitem M14 je navržena pro dokonale přesné vrtání do tvrzeného gresu, žuly, mramoru a keramických dlaždic. Díky vakuově...
Cestovní batoh RYANAIR 40x20x25 Premium Všechny potřebné věci na jednom místě! Batoh byl navržen tak, aby se do něj vešlo co nejvíce věcí. K dispozici máte...
Pánské polarizační sluneční brýle se zrcadlovými skly s UV 400. Dokonalá ochrana očí pro každý denTyto stylové brýle s univerzálním filtrem kategorie CAT.3 jsou nepostradatelným...
Profesionální Diamantový korunkový vrták 60mm M14 Nejlepší řešení pro dokonalé otvory v nejtvrdších materiálech
Umělý břečťan s celkovou délkou 25,2 metrů obsahuje 12 větví (+ 2 ZDARMA), každá osazena 80 realistickými listy v sytě zelené barvě. Vysoce kvalitní provedení zajišťuje...
Tato elegantní a účinná konvice z nerezové oceli s matným černým povrchem a dvojitou stěnou je vizuálním vrcholem každé kuchyně.
Batoh REVERSE je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhé používání. Jeho hmotnost (pouze 350g) umožní maximální využití váhových limitů nosičů. Dvě přihrádky...
- Bordo
- Černá / Stříbrná
- Melange
- Šedá / Azurová
- Šedá / Černá
- Šedá / Limetková
- Šedá / Růžová
- Šedá / Světle růžová
Detailní popis produktu
Každý nůž je dokonale profilován, díky čemuž poskytuje vysoký komfort práce a neuvěřitelné pohodlí.
Rukojeť je vyrobena z dekorativního dřeva, což nám dodává elegantní, ale klasický vzhled.
Čepel byla podrobena vícenásobnému kalení, díky čemuž je tvrdá a mnohem odolnější vůči otupení než standardní nože.
Přesně broušené keramickým kamenem zaručuje úžasnou ostrost.
Na čepeli je vyrytý vzor ve stylu damašku.
Damašková ocel je vysoce kvalitní ocel, která se používá na čepele mečů.
Perfektní pro domácí profesionály i amatérské kuchaře.
Sada obsahuje:
- Šéfkuchařský nůž (33,5 cm) - základní nástroj v kuchyni, ideální pro sekání více surovin.
- Nůž na chleba (32,5 cm) - vyznačuje se charakteristickými hřebíčky, které usnadňují krájení chleba.
- Krájecí nůž (32 cm) - univerzální nástroj, nejlépe se hodí na krájení masa nebo uzenin.
- Nůž Santoku (30,5 cm) - japonský ekvivalent kuchařského nože, dobře poslouží při krájení, strouhání a krájení.
- Nůž Santoku (23,5 cm) - japonský ekvivalent kuchařského nože, dobře poslouží při krájení, strouhání a krájení.
- Kuchyňský sekáček (30,5 cm) - určený pro krájení a zpracování masa, lze jej použít na sekání zeleniny a bylinek.
- Vykosťovací nůž (27,5 cm) - nůž na vykosťování, svlékání, filetování.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
