Sada japonských nožů z damašské oceli 8 ks
Kód: 12171Související produkty

Profesionální Diamantový korunkový vrták 35mm Nejspolehlivější řešení pro dokonalé otvory

Turistická cestovní taška na kolečkách A4 250L

Malý pevný kabinový kufr TK01, 31 L Zpěváci Dětský kufr je dokonalý výrobek, který jistě osloví každé dítě. Dětský vzor zpříjemní cestu těm nejmenším.

Zateplená bouda pro psy a kočky s předsíní - velikost M Luxusní zateplená bouda s předsíní a nadstandardní tloušťkou stěn 20 mm poskytne vašemu mazlíčkovi dokonalé útočiště v...
Detailní popis produktu
Každý nůž je dokonale profilován, díky čemuž poskytuje vysoký komfort práce a neuvěřitelné pohodlí.
Rukojeť je vyrobena z dekorativního dřeva, což nám dodává elegantní, ale klasický vzhled.
Čepel byla podrobena vícenásobnému kalení, díky čemuž je tvrdá a mnohem odolnější vůči otupení než standardní nože.
Přesně broušené keramickým kamenem zaručuje úžasnou ostrost.
Na čepeli je vyrytý vzor ve stylu damašku.
Damašková ocel je vysoce kvalitní ocel, která se používá na čepele mečů.
Perfektní pro domácí profesionály i amatérské kuchaře.
Sada obsahuje:
- Šéfkuchařský nůž (33,5 cm) - základní nástroj v kuchyni, ideální pro sekání více surovin.
- Nůž na chleba (32,5 cm) - vyznačuje se charakteristickými hřebíčky, které usnadňují krájení chleba.
- Krájecí nůž (32 cm) - univerzální nástroj, nejlépe se hodí na krájení masa nebo uzenin.
- Nůž Santoku (30,5 cm) - japonský ekvivalent kuchařského nože, dobře poslouží při krájení, strouhání a krájení.
- Nůž Santoku (23,5 cm) - japonský ekvivalent kuchařského nože, dobře poslouží při krájení, strouhání a krájení.
- Kuchyňský sekáček (30,5 cm) - určený pro krájení a zpracování masa, lze jej použít na sekání zeleniny a bylinek.
- Vykosťovací nůž (27,5 cm) - nůž na vykosťování, svlékání, filetování.
- Nůž na loupání (20,5 cm) - lze použít jako škrabku na zeleninu, např.

FISKARS Control Sada nožů 5 ks v černém dřevěném stojanu + brousek Nože z prezentované sady v černém bloku jistě najdou široké využití v kuchyni .
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.