Sopečný kámen na pizzu
Kód: 10302Související produkty

Profesionální diamantový kotouč 125mm - dokonalá přesnost pro vaše projekty Představujeme vám špičkový diamantový kotouč 125mm - profesionální nástroj, který promění vaše...


Sada brusných kotoučů pro řezbářství a hoblování Profesionální sada 6 brusných kotoučů o velikostech 125mm a 100mm s univerzálním otvorem 22,2 mm vhodným pro většinu brusek....

Cestovní taška 40 x 20 x 25 cm

Velký zahradní slunečník s volánem - Capri 350cm Slunečník velmi dobře poslouží, když chcete zastínit sadu zahradního nábytku na terase, balkónu, pozemku nebo...


Magická houba na čištění a odstraňování nečistot

Elegantní sada dvou kusů značkových brýlí MONTANA s asférickými čočkami a dioptrií +2,0 ideální pro čtení a práci na počítači. Tyto unisex brýle v černém a modrém provedení...

Inteligentní RGB LED lampa s nabíječkou QI Bluetooth reproduktorů Zde je naše noční lampa, která kombinuje moderní design a funkčnost!
Detailní popis produktu
- Kámen vulkanického původu, z lávy sopky Etna.
- Je ideální pro přípravu skutečné domácí pizzy.
- Příprava pizzy nikdy nebyla tak snadná a bez stresu.
- Kámen se skvěle hodí na letní zahradní párty a domácí setkání s přáteli.
- Kámen na pizzu dobře funguje i na grilu a dodává pizze jemnou uzenou chuť.
- Kámen je všestranný a multifunkční .
- Na kameni můžete také péct chleba nebo smažit maso či ryby .
- Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní, nepřilnavý povrch, není třeba přidávat žádný kuchyňský olej
- Kámen je 100% originál, pochází - stejně jako lopatka - z Itálie.
- Vyříznuté z lávy z Etny, aktivní sopky na Sicílii.
Lávový kámen na pizzu a chleba
- Rozměry kamene: 38 x 30 x 1,5 cm
- Rozměry lopatky 41,4 x 29,5 x 0,5 cm
- Hmotnost: 5,1 kg
- Doporučené mytí: ruční
- Počet kusů v sadě: 2
- Výroba kamene: kámen vulkanického původu z Etny
- Provedení lopatky: březové dřevo
- Země výroby: Itálie
Sopečný kámen je vyroben z materiálu, jehož hmota má zlomky různé tvrdosti. Při opracování se mohou na hranách a rozích objevit mírné ztráty, které však nemají vliv na použitelnost kamene.
JAK UDĚLAT PIZZU NA KÁMENI?
- Předehřejte troubu / sporák a kámen pomalu (tak, aby byl kámen horký) na 250-300 stupňů C.
- Těsto položte na horký kámen v troubě / troubě.
- Po 7-8 minutách je pizza hotová
Abyste mohli vyndat pizzu z pece, sada obsahuje speciální lopatu na dřevo, takže si nepopálíte ruce.
Recept na těsto na pizzu je základ. Proto s vámi sdílíme recept na těsto na pizzu, který jsme získali od samotných Italů.
Ingredience na dvě porce těsta:
- Manitoba mouka - 200 g
- Mouka 00 - 300 g
- Voda při pokojové teplotě - 300 ml
- Extra panenský olivový olej - 35 g
- Sůl - 10 g
- Čerstvé pivovarské kvasnice (nebo 1,5-2 g, jsou-li suché) 5 g

Přesná digitální kuchyňská váha s dotykovým panelem.

Přesná digitální kuchyňská váha s LCD displejem.

Přesná digitální kuchyňská váha s dotykovým panelem.

Sendvičovač ESPERANZA Tortilla EKT009

Přesná digitální kuchyňská váha s dotykovým panelem.

Vakuovačka na potraviny Freshpack Pro + 10 vakuových balících sáčků Vakuovačka je vhodná na uchování potravin a různých druhů suchých produktů, které potřebujete udržet déle...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.