Sopečný kámen na pizzu
Kód: 10302Související produkty

Elegantní sada dvou kusů značkových brýlí MONTANA s asférickými čočkami a dioptrií +2,0 ideální pro čtení a práci na počítači. Tyto unisex brýle v černém a modrém provedení...

Zateplená psí bouda XL s praktickou předsíní poskytuje maximální tepelný komfort díky nadstandardní tloušťce stěn 20 mm a profesionálnímu zateplení polystyrenem. Prémiová...

Dětský zahradní úložný box Prostorný úložný box poskytuje ideální řešení pro skladování všech venkovních hraček vašich dětí. Kvalitní hoblované dřevo, praktická výška 46 cm a...


Turistická cestovní taška na kolečkách A4 250L
Detailní popis produktu
- Kámen vulkanického původu, z lávy sopky Etna.
- Je ideální pro přípravu skutečné domácí pizzy.
- Příprava pizzy nikdy nebyla tak snadná a bez stresu.
- Kámen se skvěle hodí na letní zahradní párty a domácí setkání s přáteli.
- Kámen na pizzu dobře funguje i na grilu a dodává pizze jemnou uzenou chuť.
- Kámen je všestranný a multifunkční .
- Na kameni můžete také péct chleba nebo smažit maso či ryby .
- Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní, nepřilnavý povrch, není třeba přidávat žádný kuchyňský olej
- Kámen je 100% originál, pochází - stejně jako lopatka - z Itálie.
- Vyříznuté z lávy z Etny, aktivní sopky na Sicílii.
Lávový kámen na pizzu a chleba
- Rozměry kamene: 38 x 30 x 1,5 cm
- Rozměry lopatky 41,4 x 29,5 x 0,5 cm
- Hmotnost: 5,1 kg
- Doporučené mytí: ruční
- Počet kusů v sadě: 2
- Výroba kamene: kámen vulkanického původu z Etny
- Provedení lopatky: březové dřevo
- Země výroby: Itálie
Sopečný kámen je vyroben z materiálu, jehož hmota má zlomky různé tvrdosti. Při opracování se mohou na hranách a rozích objevit mírné ztráty, které však nemají vliv na použitelnost kamene.
JAK UDĚLAT PIZZU NA KÁMENI?
- Předehřejte troubu / sporák a kámen pomalu (tak, aby byl kámen horký) na 250-300 stupňů C.
- Těsto položte na horký kámen v troubě / troubě.
- Po 7-8 minutách je pizza hotová
Abyste mohli vyndat pizzu z pece, sada obsahuje speciální lopatu na dřevo, takže si nepopálíte ruce.
Recept na těsto na pizzu je základ. Proto s vámi sdílíme recept na těsto na pizzu, který jsme získali od samotných Italů.
Ingredience na dvě porce těsta:
- Manitoba mouka - 200 g
- Mouka 00 - 300 g
- Voda při pokojové teplotě - 300 ml
- Extra panenský olivový olej - 35 g
- Sůl - 10 g
- Čerstvé pivovarské kvasnice (nebo 1,5-2 g, jsou-li suché) 5 g

Přesná digitální kuchyňská váha s dotykovým panelem.

Sendvičovač Esperanza s kvalitními parametry.

Vakuovačka na potraviny Freshpack Pro + 10 vakuových balících sáčků Vakuovačka je vhodná na uchování potravin a různých druhů suchých produktů, které potřebujete udržet déle...

Sendvičovač ESPERANZA Tortilla EKT009

Přesná digitální kuchyňská váha s dotykovým panelem.

Přesná digitální kuchyňská váha s LCD displejem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.